Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... Książka

Moje życie jako... Książka

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788365087690
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... Książka

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Kto by chciał tylko czytać o przygodach, skoro można je przeżyć wakacje! Derek nie może doczekać się robienia granatów z awokado i wspinania na dach garażu. Przede wszystkim zaś potrzebuje czasu na przeprowadzenie śledztwa w sprawie zagadkowego artykułu z gazety znalezionej na strychu. Mama zastanawiająco szybko go schowała...

Rodzice zaplanowali dla niego jednak pełne nauki wakacje. Derek ma ćwiczyć czytanie prawdziwych książek (a nie tylko komiksów!) i nie sprawiać problemów.

Poznajcie Dereka Fallona – dwunastolatka, który najbardziej na świecie nie lubi szkoły, za to uwielbia rysowanie i marzy o tresowanej małpie.

Read moreShow less
Product Details
9788365087690

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Nasza Księgarnia
Reference: 9788310135070
£7.75 (VAT incl.)
Lektura Ireny Jurgielewiczowej
Mamania
Reference: 9788366750937
£8.50 (VAT incl.)
Moje życie jako... Mem Autor: Janet Tashjian Zobacz również: Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku, Moje życie jako... Youtuber
Out-of-StockSold out
SBM
Reference: 9788382227352
£5.75 (VAT incl.)
0 1 2 3 4 1  Review(s)
Polska. Elementarz dla dzieci Praca zbiorowa Zobacz również: Poznaję Polskę
Out-of-StockSold out
Nasza Księgarnia
Reference: 9788310116628
£8.75 (VAT incl.)
Nowe kłopoty detektywa Pozytywki Autor: Grzegorz Kasdepke Zobacz również: Czytam po polsku
Out-of-StockSold out
Literatura
Reference: 9788376729190
£6.50 (VAT incl.)
Bon czy ton, savoir-vivre dla dzieci  Autor: Grzegorz Kasdepke  Zobacz również: Bajki i opowiadania, Czytam po polsku

Menu

Store Reviews

Settings