Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... Ninja

Moje życie jako... Ninja

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788366577619
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... Ninja

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Derek Fallon szkoli się na wojownika ninja!

Nastolatek odkrywa nowy wymiar kreskówek – mangi i anime. Razem ze swoimi przyjaciółmi, Carly, Mattem i Umbertem, świetnie się bawi, poznając nieznaną kulturę.

Kiedy ktoś zaczyna dewastować ich szkołę złośliwymi graffiti, przyjaciele są przekonani, że dadzą radę rozwiązać sprawę. Okazuje się jednak, że bycie ninja nie jest proste! Czy Derek dostanie w końcu swoją szansę, aby uratować sytuację kolejna śmieszna i pełna zwrotów akcji powieść z uwielbianej serii „Moje życie jako...” Janet Tashijan z komiksowymi ilustracjami jej syna Jake’a. Jeśli nie znacie jeszcze przygód Dereka Fallona – możecie zacząć od dowolnej części cyklu.

Zobacz również: Moje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
Product Details
9788366577619

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Perfekt Solutions Ltd
Reference: 9781838142421
£10.00 (VAT incl.)
0 1 2 3 4 2  Review(s)
Przepis na dwujęzyczność. O efektywnym dwujęzycznym wychowywaniu. Praktyczny poradnik dla rodziców i pedagogów. Z ćwiczeniami  Aneta Nott-Bower  Zobacz również: Poradniki dla rodziców
Mamania
Reference: 9788366750937
£8.50 (VAT incl.)
Moje życie jako... Mem Autor: Janet Tashjian Zobacz również: Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku, Moje życie jako... Youtuber
Centrum Edukacji Dzieciecej
Reference: 9788327106438
£11.75 (VAT incl.)
Ala ma kota. Naturalna nauka czytania  Małgorzata Swędrowska  Zobacz również: Nauka czytania , Czytam po polsku, Pomoce w nauce języka polskiego jako obcego
Poradnia K
Reference: 9788366005358
£10.75 (VAT incl.)
Banda czarnej frotte Kontynuacja: Niesamowite przygody dziesięciu skarpetek  Autor: Justyna Bednarek Zobacz również: Literatura młodzieżowa

Menu

Store Reviews

Settings