Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... Mem

Moje życie jako... Mem

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 6 Items
Reference:
9788366750937
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... Mem

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Derek Fallon uwielbia śmieszne memy, ale kiedy sam staje się obiektem internetowego żartu, robi się już mniej śmiesznie.

Zaczyna zdawać sobie sprawę z tego, jak łatwo kogoś skrzywdzić, i decyduje się na konfrontację z twórcą niekoniecznie zabawnych obrazków. Postanawia się na nim odegrać, ale czy to na pewno dobra decyzja style="font-size:11px;font-weight:400;">Kolejna zabawna i na wskroś współczesna przygoda w życiu wiecznie popadającego w tarapaty nastolatka.

Read moreShow less
Product Details
9788366750937

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Out-of-StockSold out
Pascal
Reference: 9788376422374
£6.50 (VAT incl.)
Zezia, Giler i Oczak Autor: Agnieszka Chylińska Zobacz również: Czytam po polsku
Out-of-StockSold out
Reference: S-491
£1.32 (VAT incl.)
Dyplom ukończenia zerówki s-491 Format: A4 jednostronny. Wykonany na specjalnym matowym papierze do drukarek atramentowych.
Out-of-StockSold out
Pascal
Reference: 9788376420899
£6.50 (VAT incl.)
Zezia i Giler Autor: Agnieszka Chylińska Zobacz również: Czytam po polsku
Greg
Reference: 9788375179286
£6.00 (VAT incl.)
Bubu uczy się mówić. A kuku! Interaktywna książeczka do stymulacji mowy dziecka od 6. miesiąca do 3. roku życia autor: Anna M. Buszkiewicz; ilustracje: Magdalena Łozińska Zobacz również: Mówię po polski (logopedia),...
Out-of-StockSold out
Parma Press
Reference: 9788377771792
£7.00 (VAT incl.)
Poland Album o Polsce, wersja angielska  Zobacz również: Poznaję Polskę, Dwujęzyczne 
Out-of-StockSold out
Harperkids
Reference: 9788327659835
£5.00 (VAT incl.)
Ci koszmarni Celtowie Seria: Strrraszna historia (ang. Horrible Histories) Zobacz również: Historia, Horrendalna historia Polski

Menu

Store Reviews

Settings