Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... żart

Moje życie jako... żart

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 2 Items
Reference:
9788365796905
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... żart

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Kolejna odsłona przygód niesfornego Dereka Fallona, który z pomocą przyjaciół (i oswojonej małpy) próbuje poradzić sobie z codziennością, szkołą i rodzicami. Nie jest łatwo mieć dwanaście lat, zwłaszcza kiedy życie nieustająco rzuca ci kłody pod nogi i próbuje przypomnieć, że wciąż jesteś tylko dzieckiem. Nieustające pasmo nieszczęśliwych wypadków sprawia, że Derek poważnie zaczyna myśleć o tym, że jego życie to jakiś ponury żart…

Read moreShow less
Product Details
9788365796905

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Out-of-StockSold out
Media rodzina
Reference: 9788382652819
£10.25 (VAT incl.)
Kicia Kocia i Nunuś. Idą święta! Autor: Anita Głowińska Seria Kicia Kocia i Nunuś Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka, Jano i Wito, Książki świąteczne
Greg
Reference: 9788375178548
£6.25 (VAT incl.)
Mały Książę (twarda oprawa) Autor: Antoine de Saint-Exupéry Zobacz również: Lektury
Wilga
Reference: 9788328093645
£4.50 (VAT incl.)
W lesie. Montessori  Książka dla najmłodszych przygotowana zgodnie z metodą Montessori Zobacz również: Zabawa po polsku, Dla najmłodszych
Natuli
Reference: 9788367288040
£14.00 (VAT incl.)
Dzieciństwo rodziców Doświadczając rodzicielstwa, mamy szansę na dotknięcie tego, czego nam – dzieciom własnych rodziców – brakowało i za czym do dziś tęsknimy. Autor nazywa to siedmioma prośbami, które dzieci kierują...
Tekturka
Reference: 9788396146267
£9.00 (VAT incl.)
Gruffalo, Julia Donaldson, wersja po polsku. Tłumaczenie Michał Rusinek Kultowa książka Julii Donaldson o sprytnej myszy i tajemniczym potworze Gruffalo. Pełna humoru, rytmu i pięknych ilustracji — idealna do...
Out-of-StockSold out
Literatura
Reference: 9788382080216
£7.75 (VAT incl.)
Pięć choinek, w tym jedna kradziona. Opowieść świąteczna  Zobacz również: Książki o świętach, Czytam po polsku

Menu

Store Reviews

Settings