Moje życie jako... Książka

Moje życie jako... Książka

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 3 Items
Reference:
9788365087690
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Moje życie jako... Książka

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Kto by chciał tylko czytać o przygodach, skoro można je przeżyć?

Nareszcie wakacje! Derek nie może doczekać się robienia granatów z awokado i wspinania na dach garażu. Przede wszystkim zaś potrzebuje czasu na przeprowadzenie śledztwa w sprawie zagadkowego artykułu z gazety znalezionej na strychu. Mama zastanawiająco szybko go schowała...

Rodzice zaplanowali dla niego jednak pełne nauki wakacje. Derek ma ćwiczyć czytanie prawdziwych książek (a nie tylko komiksów!) i nie sprawiać problemów.

Poznajcie Dereka Fallona – dwunastolatka, który najbardziej na świecie nie lubi szkoły, za to uwielbia rysowanie i marzy o tresowanej małpie.

Read moreShow less
Product Details
9788365087690

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Już, już! Już, już! Już, już!
Love
Literatura
Reference: 9788382081053
£9.00 (VAT incl.)
Już, już! Tekst o problemach ludzi bardzo młodych i wrażliwych, którzy zanurzeni w świecie cyberprzestrzeni, najnowszych technologii, powszechnej komputeryzacji - narażają swoje życie psychiczne i osobowość. Zobacz...
Love
Moje życie jako... bogacz Moje życie jako... bogacz Moje życie jako... bogacz
Love
Mamania
Reference: 9788367555616
£8.50 (VAT incl.)
Moje życie jako... bogacz Autor: Janet Tashjian Zobacz również: Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku, Moje życie jako... Youtuber
Love
Dziadek i niedźwiadek Dziadek i niedźwiadek Dziadek i niedźwiadek
Love
Out-of-StockSold out
Media rodzina
Reference: 9788392499138
£12.00 (VAT incl.)
0 1 2 3 4 1  Review(s)
Dziadek i niedźwiadek Autor: Łukasz Wierzbicki, autor książki 'Afryka Kazika'
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in