Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... Youtuber

Moje życie jako... Youtuber 

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polsku

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 5 Items
Reference:
9788366329973
Brand:
You may also like
Description

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół 

Derek Fallon w końcu znalazł coś ekscytującego wśród szkolnej nudy – zajęcia dodatkowe z tworzenia filmów! Wraz ze swoimi przyjaciółmi – Carly, Mattem i Umberto – nie może się doczekać stworzenia własnej serii na YouTube. Wkrótce jednak okazuje się, że bycie gwiazdą na YouTube to znacznie więcej pracy... Do akcji będzie trzeba włączyć Franka. Jest tylko jeden problem – Frank jest małpą.

Oto kolejna śmieszna i pełna zwrotów akcji powieść z uwielbianej serii „Moje życie jako...” Janet Tashijan z komiksowymi ilustracjami jej syna Jake’a.

Read moreShow less
Product Details
9788366329973

Data sheet

Author
Janet Tashjian
Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Out-of-StockSold out
Mała kurka
Reference: 9788362745166
£8.25 (VAT incl.)
Pan Smrodek Polskie tłumaczenie książki Mr. Stink Autor: David Walliams Zobacz również: Książki dwujęzyczne, Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku
Greg
Reference: 9788375179316
£10.00 (VAT incl.)
Ania z Zielonego Wzgórza Autor: Lucy Maud Montgomery Zobacz również: Lektury, Klasyka, Literatura młodzieżowa
Nasza Księgarnia
Reference: 9788310139085
£8.75 (VAT incl.)
Wakacje detektywa Pozytywki       Autor: Grzegorz Kasdepke Zobacz również: Czytam po polsku

Menu

Store Reviews

Settings