Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... Ninja

Moje życie jako... Ninja

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788366577619
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... Ninja

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Derek Fallon szkoli się na wojownika ninja!

Nastolatek odkrywa nowy wymiar kreskówek – mangi i anime. Razem ze swoimi przyjaciółmi, Carly, Mattem i Umbertem, świetnie się bawi, poznając nieznaną kulturę.

Kiedy ktoś zaczyna dewastować ich szkołę złośliwymi graffiti, przyjaciele są przekonani, że dadzą radę rozwiązać sprawę. Okazuje się jednak, że bycie ninja nie jest proste! Czy Derek dostanie w końcu swoją szansę, aby uratować sytuację?

Oto kolejna śmieszna i pełna zwrotów akcji powieść z uwielbianej serii „Moje życie jako...” Janet Tashijan z komiksowymi ilustracjami jej syna Jake’a. Jeśli nie znacie jeszcze przygód Dereka Fallona – możecie zacząć od dowolnej części cyklu.

Zobacz również: Moje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
Product Details
9788366577619

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Mamania
Reference: 9788367555616
£8.50 (VAT incl.)
Moje życie jako... bogacz Autor: Janet Tashjian Zobacz również: Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku, Moje życie jako... Youtuber
Reference: 9788382511697
£9.50 (VAT incl.)
365 pierwszych słów Encyklopedia obrazkowa z pierwszymi słowami, dająca maluchom możliwość poznania nowego słowa każdego dnia w roku. Tematy: kolory, cyfry, kształty, części ciała, pojazdy, zwierzęta, otoczenie....
Dwie siostry
Reference: 9788363696405
£10.25 (VAT incl.)
Noc na ulicy Czereśniowej Autor: Rotraut Susanne Berner Zobacz również: Mówię po polsku (logopedia)

Menu

Store Reviews

Settings