Moje życie jako... Ninja

Moje życie jako... Ninja

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788366577619
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Moje życie jako... Ninja

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Derek Fallon szkoli się na wojownika ninja!

Nastolatek odkrywa nowy wymiar kreskówek – mangi i anime. Razem ze swoimi przyjaciółmi, Carly, Mattem i Umbertem, świetnie się bawi, poznając nieznaną kulturę.

Kiedy ktoś zaczyna dewastować ich szkołę złośliwymi graffiti, przyjaciele są przekonani, że dadzą radę rozwiązać sprawę. Okazuje się jednak, że bycie ninja nie jest proste! Czy Derek dostanie w końcu swoją szansę, aby uratować sytuację?

Oto kolejna śmieszna i pełna zwrotów akcji powieść z uwielbianej serii „Moje życie jako...” Janet Tashijan z komiksowymi ilustracjami jej syna Jake’a. Jeśli nie znacie jeszcze przygód Dereka Fallona – możecie zacząć od dowolnej części cyklu.

Zobacz również: Moje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
Product Details
9788366577619

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Dziecko Gruffalo Dziecko Gruffalo Dziecko Gruffalo
Love
Out-of-StockSold out
Tekturka
Reference: 9788396146274
£10.00 (VAT incl.)
0 1 2 3 4 1  Review(s)
Dziecko Gruffalo, Julia Donaldson, wersja po polsku. Tłumaczenie Michał Rusinek Zobacz inne książki w kategorii: Bajki i opowiadania
Love
Kicia Kocia. Plac zabaw Kicia Kocia. Plac zabaw
Love
Media rodzina
Reference: 9788380088528
£6.75 (VAT incl.)
Akademia Kici Koci. Plac zabaw. Playground Wersja polsko-angielska Autor: Anita Głowińska Seria Kicia Kocia i Nunuś Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka, Jano i Wito
Love
Mały Książę Mały Książę Mały Książę
Love
Greg
Reference: 9788375178548
£6.25 (VAT incl.)
Mały Książę (twarda oprawa) Autor: Antoine de Saint-Exupéry Zobacz również: Lektury
Love
Pan Patyk Pan Patyk Pan Patyk
Love
Nasza Księgarnia
Reference: 9788310135612
£9.50 (VAT incl.)
Pan Patyk Autor: Julia Donaldson Tłumacz: Joanna Wajs Zobacz również: Czytam po polsku
Love
Kicia Kocia i Nunuś. Sprzątamy Kicia Kocia i Nunuś. Sprzątamy
Love
Out-of-StockSold out
Media rodzina
Reference: 9788380088764
£4.50 (VAT incl.)
Kicia Kocia i Nunuś. Sprzątamy Autor:  Anita Głowińska Seria Kicia Kocia i Nunuś Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka, Jano i Wito
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in