Moje życie jako... bogacz

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788367555616
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Derek Fallon otrzymuje nowy, ekscytujący prezent – laptop!

Derek Fallon wygrał na loterii! Co prawda najpierw musi się podzielić wygraną z osobą, która kupiła los, potem jeszcze z kilkoma innymi szczęśliwcami, którzy wytypowali te same liczby, ale i tak zostaje mu do dyspozycji niewyobrażalna suma pieniędzy.

Co dalej? Szaleństwo zakupów? Wsparcie organizacji charytatywnych? Obdarowywanie przyjaciół? Własny skatepark? Bizantyjska impreza w luksusowym hotelu? Wszystko naraz! Szybko jednak się okazuje, że posiadanie majątku wiąże się nieznanymi wcześniej problemami i trudnościami do rozwiązania. Derek musi znaleźć równowagę w swojej nowej rzeczywistości, ale od czego są przyjaciele i rodzina!

Read moreShow less
Product Details
9788367555616

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Kicia Kocia. Plac zabaw Kicia Kocia. Plac zabaw
Love
Media rodzina
Reference: 9788380088528
£6.75 (VAT incl.)
Akademia Kici Koci. Plac zabaw. Playground Wersja polsko-angielska Autor: Anita Głowińska Seria Kicia Kocia i Nunuś Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka, Jano i Wito
Love
Ścisk i ciasnota Ścisk i ciasnota
Love
Tekturka
Reference: 9788396146236
£9.00 (VAT incl.)
Ścisk i ciasnota Autor: Donaldson Julia , Scheffler Axel Zobacz również: Czytam po polsku
Love
Dobry Pies - Czytam sobie - Poziom 1 Dobry Pies - Czytam sobie - Poziom 1 Dobry Pies - Czytam sobie - Poziom 1
Love
Egmont
Reference: 9788327659569
£4.50 (VAT incl.)
Dobry pies Autor: Rafał Witek Czytam sobie. Poziom 1 - Składam słowa - 150-200 wyrazów w tekście. Zobacz inne książki: Czytam po polsku lub Czytanie poziomowe
Love
W grudniu po południu W grudniu po południu
Love
Out-of-StockSold out
Dwukropek
Reference: 9788381413718
£8.50 (VAT incl.)
W grudniu po południu Ewelina Włodarczyk To pełna humoru książka o bardzo rezolutnej dziewczynce, jej rodzicach i dziadkach, którzy cieszą się na czekające ich święta Bożego Narodzenia. Zabawne dialogi, pełne ciepła...
Love
Pierwsze słówka. Poznaję dotykiem. Akademia mądrego dziecka Pierwsze słówka. Poznaję dotykiem. Akademia mądrego dziecka
Love
Out-of-StockSold out
Harperkids
Reference: 9788327670885
£9.50 (VAT incl.)
Pierwsze słówka. Akademia mądrego dziecka. Poznaję dotykiem Poznaję świat to nowa seria filcowych, kolorowych książeczek zachęcających małych czytelników do oglądania, dotykania i wspólnego czytania Zobacz również:...
Love
Zdrowie. Montessori Zdrowie. Montessori
Love
Wilga
Reference: 9788328093652
£4.50 (VAT incl.)
Zdrowie. Montessori  Książka dla najmłodszych przygotowana zgodnie z metodą Montessori Zobacz również: Zabawa po polsku, Dla najmłodszych
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in