Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... bogacz

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 1 Item
Reference:
9788367555616
Brand:
You may also like
Description

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Derek Fallon otrzymuje nowy, ekscytujący prezent – laptop!

Derek Fallon wygrał na loterii! Co prawda najpierw musi się podzielić wygraną z osobą, która kupiła los, potem jeszcze z kilkoma innymi szczęśliwcami, którzy wytypowali te same liczby, ale i tak zostaje mu do dyspozycji niewyobrażalna suma pieniędzy.

Co dalej? Szaleństwo zakupów? Wsparcie organizacji charytatywnych? Obdarowywanie przyjaciół? Własny skatepark? Bizantyjska impreza w luksusowym hotelu? Wszystko naraz! Szybko jednak się okazuje, że posiadanie majątku wiąże się nieznanymi wcześniej problemami i trudnościami do rozwiązania. Derek musi znaleźć równowagę w swojej nowej rzeczywistości, ale od czego są przyjaciele i rodzina!

Read moreShow less
Product Details
9788367555616

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Out-of-StockSold out
Greg
Reference: 9788375172881
£5.00 (VAT incl.)
0 1 2 3 4 1  Review(s)
Medaliony Autor: Zofia Nałkowska Zbacz również: Lektury
Greg
Reference: 9788375173857
£4.50 (VAT incl.)
Fairy tales and stories Autor: Agnieszka Antosiewicz
Dwie siostry
Reference: 9788363696405
£10.25 (VAT incl.)
Noc na ulicy Czereśniowej Autor: Rotraut Susanne Berner Zobacz również: Mówię po polsku (logopedia)

Menu

Store Reviews

Settings