Click for more products.
No products were found.

Moje życie jako... żart

Moje życie jako... żart

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 2 Items
Reference:
9788365796905
Brand:
You may also like
Description

Moje życie jako... żart

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Kolejna odsłona przygód niesfornego Dereka Fallona, który z pomocą przyjaciół (i oswojonej małpy) próbuje poradzić sobie z codziennością, szkołą i rodzicami. Nie jest łatwo mieć dwanaście lat, zwłaszcza kiedy życie nieustająco rzuca ci kłody pod nogi i próbuje przypomnieć, że wciąż jesteś tylko dzieckiem. Nieustające pasmo nieszczęśliwych wypadków sprawia, że Derek poważnie zaczyna myśleć o tym, że jego życie to jakiś ponury żart…

Read moreShow less
Product Details
9788365796905

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Centrum Edukacji Dzieciecej
Reference: 9788327106438
£11.75 (VAT incl.)
Ala ma kota. Naturalna nauka czytania  Małgorzata Swędrowska  Zobacz również: Nauka czytania , Czytam po polsku, Pomoce w nauce języka polskiego jako obcego
Out-of-StockSold out
CoJaNaTo
Reference: 9788363860479
£10.00 (VAT incl.)
Dogadać się z nastolatkiem. Dojrzałość i szacunek w relacji Autorzy: Agnieszka Kozak, Joanna Berendt Zobacz również: Poradniki dla rodziców, Książki o uczuciach
Reference: 9788382511703
£9.50 (VAT incl.)
365 ciekawych słów Książka która poszerza zasób słownictwa dzieci, pomaga im lepiej zrozumieć świat, rozwija wyobraźnię oraz daje narzędzia do nazywania swoich emocji. Zobacz również: Mówię po polsku
Mamania
Reference: 9788366577619
£8.50 (VAT incl.)
Moje życie jako... Ninja Autor: Janet Tashjian Zobacz również: Literatura młodzieżowa, Czytam po polsku, Moje życie jako... Youtuber

Menu

Store Reviews

Settings