Moje życie jako... żart

Moje życie jako... żart

Autor: Janet Tashjian

Zobacz również: Literatura młodzieżowaCzytam po polskuMoje życie jako... Youtuber

Read moreShow less
£8.50 (VAT incl.)
In Stock 2 Items
Reference:
9788365796905
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Moje życie jako... żart

Porównywana z Dziennikiem cwaniaczka seria „Moje życie jako…” to pełne humoru przygody dwunastoletniego chłopaka i jego przyjaciół. 

Nowa odsłona przygód Dereka Fallona, bohatera bestsellerowej książki Moje życie jako… YOUTUBER.

Kolejna odsłona przygód niesfornego Dereka Fallona, który z pomocą przyjaciół (i oswojonej małpy) próbuje poradzić sobie z codziennością, szkołą i rodzicami. Nie jest łatwo mieć dwanaście lat, zwłaszcza kiedy życie nieustająco rzuca ci kłody pod nogi i próbuje przypomnieć, że wciąż jesteś tylko dzieckiem. Nieustające pasmo nieszczęśliwych wypadków sprawia, że Derek poważnie zaczyna myśleć o tym, że jego życie to jakiś ponury żart…

Read moreShow less
Product Details
9788365796905

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Kicia Kocia i Nunuś. Idziemy na zakupy Kicia Kocia i Nunuś. Idziemy na zakupy
Love
Out-of-StockSold out
Media rodzina
Reference: 9788380089518
£4.50 (VAT incl.)
Kicia Kocia i Nunuś. Idziemy na zakupy Autor: Anita Głowińska Seria Kicia Kocia i Nunuś Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka, Jano i Wito
Love
Mamy plan na bałagan Mamy plan na bałagan
Love
Reference: 9788394808372
£7.00 (VAT incl.)
Mamy plan na bałagan! Książeczka z okienkami. Bobaski i Miś. Dobranoc, Trefliki na noc Zobacz również: Dla najmłodszych, Akademia mądrego dziecka 
Love
Dziennik inspiracji na cały rok Dziennik inspiracji na cały rok
Love
Reference: 9788382513219
£11.00 (VAT incl.)
Dziennik inspiracji to wyjątkowy planner i przewodnik w jednym, przygotowany przez doświadczoną terapeutkę i mentorkę kobiet – Alinę Adamowicz, znaną jako @alka_positive. Praca z nim wspiera w rozwoju osobistym,...
Love
Kicia Kocia i Nunuś. Pa, pa smoczku! Kicia Kocia i Nunuś. Pa, pa smoczku!
Love
Out-of-StockSold out
Media rodzina
Reference: 9788380084889
£4.50 (VAT incl.)
Kicia Kocia i Nunuś. Pa, pa smoczku! Autor: Anita Głowińska Zobacz również: Dla najmłodszych
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in