Kalinka i chojrak. Komiks paragrafowy

Kalinka i chojrak. Misja: ucieczka. Komiksy paragrafowe

Komiks, w którym to ty jesteś bohaterem

Zupełnie nowa seria komiksów paragrafowych stworzona specjalnie dla dzieci od 3 lat! Historie zostały zaprojektowane specjalnie dla najmłodszych i zawierają uproszczone przygody. Rozbudowane scenariusze pozwolą dzieciom na naukę czytania oraz zabawę!

Zobacz również: Lektury, Literatura młodzieżowa

Read moreShow less
£11.75 (VAT incl.)
Out-of-Stock
Notify me when available
Reference:
9788328097575
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Kalinka i chojrak. Misja: ucieczka. Komiks paragrafowy

Zupełnie nowa seria komiksów paragrafowych stworzona specjalnie dla dzieci od 3 lat! Historie zostały zaprojektowane specjalnie dla najmłodszych i zawierają uproszczone przygody. Rozbudowane scenariusze pozwolą dzieciom na naukę czytania oraz zabawę!

Co za tragedia, księżniczka Calie została porwana! Została zamknięta w wieży, ale nie zamierza czekać na rycerza lub księcia, którzy przybędą jej na ratunek. W towarzystwie Kasskoo, Fleur i Feuille, jej małych towarzyszy, musi znaleźć wyjście z tego więzienia. Zagraj jako Calie podczas tej pełnej zwrotów akcji przygody, znajdź sprzęt i przedmioty, które ci pomogą oraz mądrze wybieraj ścieżki, aby odnieść sukces!

Do samodzielnej lektury od 6. roku życia i do wspólnej zabawy z rodzicem dla młodszych!

Read moreShow less
Product Details
9788328097575

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Radio w mojej głowie. Opowieści o ADHD Radio w mojej głowie. Opowieści o ADHD
Love
Proszynski i S-ka
Reference: 9788383522845
£12.00 (VAT incl.)
Radio w mojej głowie. Opowieści o ADHD Aneta Korycińska (Baba of polskiego) "Miałam 33 lata i narodziłam się jako adehadówka. Wtedy pierwszy raz popłakałam się ze współczucia dla samej siebie i wdzięczności, że udało...
Love
Scalea Scalea
Love
Reference: 9788396972804
£8.75 (VAT incl.)
SCALEA – książka kryminalna Autor: Magdalena Pyznar Zobacz również: Poradniki dla rodziców
Love
Nowa dyscyplina Nowa dyscyplina
Love
Natuli
Reference: 9788367288262
£15.50 (VAT incl.)
Nowa dyscyplina. Ciepłe, spokojne i pewne wychowanie od małego dziecka do nastolatka O tym, jak być przewodnikiem dziecka i odpowiedzialnie orientować je w tym chaotycznym świecie.  Autor mówi: rodzice, nie warto...
Love
Nigdy nie dorastaj! Nigdy nie dorastaj!
Love
Out-of-StockSold out
Reference: 9788396096814
£8.75 (VAT incl.)
Nigdy nie dorastaj! Autor: Roald Dahl Tłumaczenie: Rusinek Michał Zobacz również: Literatura młodzieżowa
Love
Jedziemy na wycieczkę Jedziemy na wycieczkę Jedziemy na wycieczkę
Love
Out-of-StockSold out
Babaryba
Reference: 9788362965601
£9.50 (VAT incl.)
Jedziemy na wycieczkę, książka obrazkowa Autorzy: Doro Gobel, Peter Knorr Zobacz również: Mówię po polsku, Rozwój mowy
Love
Elementarz w podskokach Elementarz w podskokach Elementarz w podskokach
Love
Centrum Edukacji Dzieciecej
Reference: 9788327102430
£10.75 (VAT incl.)
Elementarz w podskokach Autorzy: Małgorzata Swędrowska, Agnieszka Frączek Zobacz również: Nauka czytania, Pomoce w nauce języka polskiego jako obcego
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in