Bocian Lucek. Komiks paragrafowy

Bocian Lucek. Listonosz żądny przygód. Komiksy paragrafowe

Komiks, w którym to ty jesteś bohaterem

Mały czytelniku, w tej przygodzie wcielisz się w rolę Lucka, by stawić czoła pocztowym wyzwaniom i pomóc przyjaciołom. Od Twoich wyborów zależy to, czy wszystkie listy trafią do adresatów na czas. Bo to Ty jesteś bohaterem!

Zobacz również: Lektury, Literatura młodzieżowa

Read moreShow less
£11.75 (VAT incl.)
Out-of-Stock
Notify me when available
Reference:
9788383184081
Love0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Description

Bocian Lucek. Listonosz żądny przygód. Komiks paragrafowy 

Lucek nie jest zwykłym pracownikiem poczty, to listonosz żądny przygód! Jego przyjaciele z wioski, którzy znają jego zapał do wyzwań, powierzają mu zadania największej wagi.

Mały czytelniku, w tej przygodzie wcielisz się w rolę Lucka, by stawić czoła pocztowym wyzwaniom i pomóc przyjaciołom. Od Twoich wyborów zależy to, czy wszystkie listy trafią do adresatów na czas. Bo to Ty jesteś bohaterem!

Do samodzielnej lektury od 6. roku życia i do wspólnej zabawy z rodzicem dla młodszych!

Read moreShow less
Product Details
9788383184081

Data sheet

Cover
Paperback

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Customers who bought this product also bought:
Bubu już mówi. Szukaj mnie! Bubu już mówi. Szukaj mnie! Bubu już mówi. Szukaj mnie!
Love
Greg
Reference: 9788375179750
£6.00 (VAT incl.)
Bubu uczy się mówić. A kuku! Interaktywna książeczka do stymulacji mowy dziecka od 2 do 5 roku życia autor: Anna M. Buszkiewicz; ilustracje: Magdalena Łozińska Zobacz również: Mówię po polski (logopedia), Rozwój mowy...
Love
Pan Żabka na wycieczce Pan Żabka na wycieczce Pan Żabka na wycieczce
Love
Tekturka
Reference: 9788396921024
£8.50 (VAT incl.)
Pan Żabka na wycieczce W Dębowym Lesie, otwierane okienka Autor: Donaldson Julia , Scheffler Axel Zobacz również: Czytam po polsku
Love

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Utwórz konto, żeby używać listę życzeń

Sign in